NOU !!!
ÎNDRĂGOSTITĂ DE DUMNEZEU

Cum am reușit să-mi suspend menstruația prin practica atentă, sistematică și perseverentă a procedeelor adecvate Hatha Yoga

În ciuda unei pseudo-emancipări și a excentricităților de tot felul, societatea modernă abundă, din nefericire, în tabuuri referitoare la sexualitate. Dincolo de toate acestea, diferitele prejudecăți prostești referitoare la viața intimă a ființelor umane sunt de cele mai multe ori greu de anihilat sau de demitizat. Tocmai de aceea, am ajuns ca mulți dintre noi să trăim într-o lume în care sexualitatea dezumanizată, decadentă, pornografia, relațiile sexuale aproape abrutizante sau cele de-a-ndoaselea - între bărbați - sunt mai mult ca niciodată încurajate.

Toate acestea se petrec în timp ce relațiile amoroase bazate pe iubire reciprocă, transfiguratoare, pline de substrat spiritual, sunt respinse cu îndârjire, sunt considerate ca ceva bizar sau sunt receptate într-un mod deformat. Trăim vremuri stranii, în care ființele umane naive, superficiale și ignorante ajung să privească cu stupefacție toate cele care sunt firești și, dată fiind perversitatea în care se complac, înțeleg anapoda principiile fundamentale ale Naturii, ale ființării, iar întoarcerea la condiția normală, armonioasă a uamnului pare de necrezut și, de cele mai multe ori, devine un miraj.

Fenomenul complex și încă plin de taine al menstruației feminine este unul dintre subiectele care de-a lungul timpului au atras și încă mai atrag o mulțime de superstiții, credințe și practici antagonice în cultura feluritelor popoare. Atunci când o femeie reușește să descopere că banala manifestare a ciclului menstrual lunar este, în realitate, o perturbare a armoniei lăuntrice a ființei ei, un sui generis proces de degenerare a condiției sale superioare, pentru ea devine cu putință o nouă opțiune, net superioară.