(2008, 176 pagini, 13x20cm)
Autor: 
Nicolae Catrina
Preţ: 25 RON
O uimitoare profetie a clarvazatoarei Vanga Dimitrova, supranumita Această lucrare prezintă, într-o formă accesibilă şi incitantă, profeţiile divin inspirate ale clarvăzătoarei Vanga Dimitrova, ale ciobanului Petrache Lupu şi ale misticului indian Sundar Singh despre menirea spirituală a poporului român în cadrul procesului de trezire spirituală care va avea loc pe planeta Pământ. Românii care s-au transformat lăuntric şi s-au maturizat spiritual, urmând o cale spirituală autentică, sunt deja capabili să îşi dea seama că ambianţa tainică a acestei ţări, ce a fost supranumită de Lucian Blaga „SPAŢIUL MIORITIC“, manifestă deja o încărcătură energetică sublimă, pură, înalt spirituală, pregnant înălţătoare către DUMNEZEU, ce poate fi descoperită cu uşurinţă şi cu o încântare crescândă de către fiinţele umane ce sunt pregătite.

Faptul că trei fiinţe umane diferite, înzestrate cu capacităţi spirituale cu totul excepţionale – dintre care două nici nu sunt din România – vorbesc, toate trei, despre un acelaşi viitor şi o aceeaşi menire divină pe care DUMNEZEU le-a pregătit pentru ţara noastră, nu poate fi o banală coincidenţă.

Profeţiile lui Sundar Singh sunt cu atât mai uluitoare pentru români, cu cât ţinem seama că unele dintre ele s-au împlinit deja, iar altele se împlinesc pe zi ce trece, sub ochii noştri.

Iată o uimitoare profeţie a Vangăi Dimitrova despre poporul român: „ÎN BUCURIA ACESTEI LUMI, ÎN ROMÂNIA ÎŞI VA ÎNCEPE LUCRAREA CEL PROMIS. MAI TÂRZIU, ATUNCI CÂND VA FI RECUNOSCUT DE ACEIA CARE SUNT DREPŢI ŞI ALEŞI, SE VA BUCURA ÎNTREGUL PĂMÂNT DE NAŞTEREA LUI. DUMNEZEU ÎL VA OCROTI ÎNTR-UN LOC, DEPARTE DE LOCUL UNDE SE ODIHNESC STRĂBUNII SĂI, PÂNĂ CÂND VA VENI CEASUL SĂU. CU PUTEREA DE SUS, DE LA DUMNEZEU, EL VA FI DĂRUIT. PĂMÂNTUL, APA, FOCUL, ÎI VOR VENI ÎN AJUTOR. ODATĂ CU ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR LUI ÎN ACEASTĂ LUME, TOT CEEA CE ESTE CONSTRUIT PE MINCIUNĂ ŞI PE RĂU SE VA NĂRUI. EL VA FI PIATRA DE TEMELIE PENTRU OMENIRE. PRIMII CARE ÎL VOR RECUNOAŞTE VOR FI ACEIA DIN PROPRIUL SĂU POPOR DIN CARE EL A IEŞIT. DREPT RĂSPLATĂ, EL VA ADUCE APOI ACEST POPOR PE CEA MAI ÎNALTĂ CULME A DESĂVÂRŞIRII DIVINE DIN ACEASTĂ LUME. ACEST POPOR [POPORUL ROMÂN] VA DEVENI PRIN ÎNDREPTAREA SA O ADEVĂRATĂ PILDĂ VIE PENTRU TOATE POPOARELE PĂMÂNTULUI. EL NU VA VENI CU UN CAL VIU, CI CU UN CAL DE FIER, PE CARE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, SINGUR ÎL VA MÂNUI.“